Gezondheid Analyse

Ontdek wat jouw lichaam nodig heeft om af te rekenen met vervelende klachten zodat je weer energiek en gezond word met de gezondheidscheck. Honderden mensen hebben reeds geweldige resultaten bereikt met het volgen van mijn programma’s en behandelingen.

Wil jij dit ook? Heb je ook last van vervelende klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, allergieën, reuma, overgangsklachten, spijsverteringsproblemen, depressieve klachten, burn-out of slaapproblemen?

Ziekte en disfunctie zijn een teken dat er iets in je lichaam niet in orde is. Niet altijd worden klachten serieus genomen en soms blijven mensen er te lang mee doorlopen met alle gevolgen van dien. Oververmoeidheid, hart en vaatziekte en syndroom X staat volgens eerder gepubliceerde artikelen in de Lancet gerand voor meer dan 80 % van de sterfte cijfer in ontwikkelde landen. Hetgeen betekend dat op gemiddeld 8 uit de 10 mensen tussen de leeftijdsgroepen 35 t/m 65 binnen de komende jaren zal komen te overleiden. Het effect op de levenskwaliteit van mensen met deze statistieken in acht genomen op de levenskwaliteit van mensen is dus dramatisch.

Maar gelukkig kan het ook anders…
Gelukkig voor diegene die er snel bij zijn is er uitkomst. Gerenommeerde onderzoeken door wetenschappers laat ook zien dat mensen die hun heil zoekt in de natuur geneeskunde hun levenskwaliteit met meer dan 60 % kan laten toenemen als ze een totaalprogramma van leefstijl wijziging met behandeling gaan volgen.

Als je lichaam optimaal gezond is dan ben je vrij van klachten en voel jij je gelukkig en energiek. Je heb een betere weerstand en je kan overtollige gewicht verliezen. Dit komt omdat je precies weet wat jou lichaam nodig heeft en je hoeft geen moeilijke diëten te volgen. Wat je bereikt is een totale celverjonging.

Hier moet gedacht worden aan onderwerpen zoals; door de gerenommeerde Duitse wetenschapper dokter Karel Georg Theurer benoemd zoals individueel specifieke voedingsaspecten diagnose stelling van individuele klachten en het in kaart brengen van lichaam constitionele factoren van mogelijke toekomstige problemen en zo meer dus jouw levenskwaliteit en klachten kan op korte termijn verholpen worden als jij mee doet.

Waarom heeft je eerder gekozen behandeling niet gewerkt?

Dit kan komen door een een gebrek aan overzicht in jou individuele ziekmakende aspecten. Als je met je klachten bij de dokter en/of het ziekenhuis bent geweest kan het zijn ze niets hebben kunnen vinden. Of ze gaan je behandelen met chemische medicijnen maar medicijnen onderdrukken het en maken niet je gezondheid beter. Dit is jammer want door mijn aanpak is het mogelijk om te genezen en voorgoed af te rekenen met je klachten.

Heb je al een heel traject aan alternatieve geneeswijze achter de rug en ben je nog steeds niet van je klachten af dan kan dit komen door ze maar op 1 onderdeel hebben gewerkt. Het is belangrijk om te totale gezondheid te bekijken want sommige klachten komen ergens anders vandaan. Het kan zomaar zijn dat je daar nog geen last zoals bijvoorbeeld het feit dat sommige therapie vormen zich alleen op de symptomen van een allergie concentreer en nog niet volledig op de oorzaak.

Als je al van alles heb geprobeerd kan het zijn je door de bomen het bos niet meer ziet en weet je niet wat er nou precies goed is voor jou lichaam want ieder mens is immers anders. Om te kunnen bepalen waar een lichaams consitutie uit bestaat kan op zich al een hele kostbare uitgaven zijn. In mijn praktijk heb ik de mogelijkeheid om door het combineren van diverse diagnose vormen om per direcht te kunnen bepalen waarui iemand lichaams constituie betstaat en op welke punten er als eerst gewerkt moet worden alsvoor een optimaal resultaat bereikt kan worden.

De oplossing van deze tijd!

Om effectief met je klachten af te rekenen is het dus belangrijk eerst te onderzoeken waar je klachten vandaan komen. Dit doe ik door gebruik te maken van:

 1. Bodyscan; geeft veel, snel en grondig informatie over de toestand van het lichaam. Een totaal beeld van doorbloeding naar je organen zowel als je hersenen word door deze scan methode grafiek weergegeven. Je kan het dus met je eigen ogen zien.
 2. Iroscaopie; geeft een totale constitonle beeld van je sterket als zwakte punten, licaamelijk, spygisch en energetisch. Er is geen diagnose vorm die je zoveel conditionele informatie aan kan leveren dan de iroscaopie
 3. Bloedonderzoek; levensbloedanalyse en de systemische lichaamsbloedanalyse levert veel waardevolle informatie op inzake de staat van je bloedcellen. Met deze informatie op zak ben je echt in staat om in een mum van tijd je gezondheid te verbeteren
 4. Ontlasting onderzoek; Een breed spectrum ontlastingsonderzoek levert je alle benodigde informatie in zake van gewenste al ongewenste microbe op. Deze informatie is essentieel om je immuunsysteem ter hoogte van je darmen te optimaliseren.

Alle ziekte processen zijn te behandelen met mijn eigen uniek ontwikkelde aanpak op basis van meer als 35 jaar ervaring als naturopaat en beweegkundige.

Ik help je bij het vinden van een balans tussen lichaam, geest en emoties. Deze balans is voor ieder mens belangrijk en een niet te onderschatten waarde voor een gezond en gelukkig leven. Om daadwerkelijk te kunnen genezen is het belangrijk dat je lichaam, geest en emoties met elkaar in balans zijn.

Ontdek wat jij nodig heb om af te reken met je klachten door de gezondheid analyse

Omdat ieder mens anders is is het noodzakelijk te achterhalen waar jouw probleem vandaan en of er nog onderliggende klachten zijn waar je nog niets van merkt. Door de gezondheid analyse kunnen we bepalen of er verder onderzoek nodig is met de bodyscan, bloedanalyse of ontlastingsonderzoek. Als we genoeg informatie hebben kunnen achterhalen tijdens de gezondheid analyse kan ik zien welk behandelprogramma er nodig is om weer een optimale gezondheid te krijgen.

Tijdens de gezondheid analyse maakt ik ik o.a gebruik van Iriscopie. Hierdoor kan ik diagnosticeren of er lichamelijke of psychologische verstoringen zijn wat betrekken heb op jouw klachten. Het oog is een boeiend stukje van het menselijke gezicht en kan ons meer vertellen dan je in eerste instantie denkt. Als je ogen nauwkeuriger bekijkt zie je dat elk oog een heel eigen tekening laat zien. Het oog is te vergelijken met een vingerafdruk. Ieder mens heeft een eigen patroon, want ieder mens is immers uniek.

Tevens doe ik ook een lichamelijk onderzoek. Tijdens dit onderzoek word er gekeken naar onderwerpen als gelaatsveranderingen, gelaatsverkleuringen, onderlingen verschillen in ledematen. Er word ook gekeken naar spataderen aanwezigheid want dit kan beteken dat je doorbloeding ernstig verstoord is. Het zou simpel weg ook kunnen beteken dat je hart je bloed met moeite kan rond pompen.

Testimonial van klant
Rob Van Gogh

Jarenlang last gehad van vage klachten (maag en darm klachten, misselijkheid, vermoeidheid, spierverkrampingen etc…) en vooral lage rug klachten. Na vele ziekenhuis bezoeken de diagnose : Fibromyalgie en je moet er maar mee leren leven.
Ben via internet bij Rassi terecht gekomen, deze heeft een Esteck scan gedaan en een behandelplan gemaakt. Nu ¾ jaar verder geheel klachten vrij ! Zelfs de lage rugklachten zijn na 20 jaar eindelijk verdwenen.

Rassi Bedankt !!!

Door de gezondheidsanalyse word je volledig ontzorgt. Hierna weet je:

 • Hoe jij je gezondheid terug kan krijgen
 • Inzicht in je klachten of onder liggende klachten
 • Weten welke leefstijl er voor jou nodig is om gezond te worden
 • Wat je zelf kan doen om je klachten te verbeteren
 • Of je hormonen optimaal functioneren
 • Je weet meteen of en hoe je klachten verholpen kunnen worden
 • Individueel behandel plan die gerant staat voor het terug keren van je gezondheid

testimonial klant
Erik Leemkuil

Nadat er 6 jaar geleden Colitus Ulserosa/ ziekte van Crohn bij mij werd vastgesteld, kreeg ik in 2014 te horen dat het plekje op mijn longen voor 85% zeker longkanker was. Na 40 ziekenhuis bezoeken en diverse artsen, er speelde nog een ontstoken voet mee en wat andere kwalen, wist ik dat de reguliere geneeskunde, met alle respect, niet geïnteresseerd is in het totale welzijn van mij, maar met oogkleppen op, gedwongen door protocollen, alleen maar aan symptoombestrijding doet. Het liefst met zoveel mogelijk medicijnen. Men schroomt er niet voor om “te dreigen met je eigen overlijden” als je niet de voorgeschreven medicijnen slikt.

Toen het voor mij duidelijk was dat de beperkte mogelijkheden van de reguliere geneeskunde niet in staat was mij te diagnosticeren zocht ik contact met Rassie Erasmus. Met zijn enigzins eigengereide blik op de geneeskunde en voedingsleer heeft Rassie het wel voor elkaar gekregen wat ik bij de reguliere geneeskunde niet voor elkaar gekregen had. Langzamerhand voel ik me fitter en gaat mijn voet minder zeer doen. Ik ben gestopt met alle reguliere medicijnen waaronder remicade. Alle lof voor deze vakman

Waarom ik jou kan helpen

Mijn naam is Rassie Erasmus en ik ben al van jongs af aan bezig met het zoeken naar een optimale gezondheid. Zelf ben ik geboren met veel gezondheisklachten en ik weet dus hoe het voelt om niet geholpen te kunnen vanuit de reguliere geneeskunde. Ik ben toen beweegkunde en natuur geneeskunde gaan studeren en na 35 jaar lang studeer ik nog steeds altijd bij. Tijdens mijn studie en onderzoeken naar optimale gezondheid ben ik mijzelf gaan behandelen en ik was vrij snel klachtenvrij. Dit heb ik gedaan door een totaal aanpak te gebruiken. Dit doe ik door voeding en training met elkaar te combineren. Daarnaast heb ik mij eigen preperaten ontwikkeld de tekorten in het lichaam kunnen herstellen. Dit combineer ik met diverse soorten behandelen om zo het lichaam te kunnen genezen.

De laatste jaren ben ik mij blijven ontwikkelen en dit zijn een paar punten waar ik trots op ben:

Als naturopaat heb ik meegewerkt aan diverse onderzoeken op het gebied van de effectiviteit bepaling van sommige natuurgeenskundige behandelingen.
Bijvoorbeeld het grote medisch shiatshu onderzoek, Baarn – Holland – 1997.

Diverse malen vraaggesprekken gedaan voor radio Ridderkerk.

Seminars op leeftsijl en gezondheid in binnen zowel als buitenland geven.

Samenwerking met wereld beroemende dokter proffersior yuri verkoshanski, Rijksuniversiteit moskou 1991 http://www.verkhoshansky.com

3 maal award gewonnen op basis van klanten/patienten reviews op allebedrijvenin over het jaar 2013, 2014 en 2015.
testimonial 
klant
Anneke Lamens

Vandaag voor de uitslag van de geweest. Ben zeer tevreden, hoe de uitleg hiervan was. Ik ga werken aan de adviezen die ik heb gekregen. Ik zou iedereen aanraden, om een bodyscan te laten maken, als er klachten, ook vage klachten zijn.

Wil je definitief afrekenen met jouw gezondheidsklachten?
Maak dan vandaag nog een afspraak voor de totale persoonlijke gezondheidscheck zodat je te weten komt waar jou klachten vandaan komen.
De uitgebreide gezondheidsanalyse kost slechts 245 euro
Maak vandaag nog een afspraak want ik heb maar plek voor maximaal 5 nieuwe patiënten per maand.
P.s. Als je ervoor zou kiezen om niet deel te nemen aan mij revolutionaire totale gezondheid herstelplan dan loop je het risico je optimale gezondheid niet te bereiken en om het zelfs te verslechteren.

Ik streef naar harmonie en dat betekent een betere balans voor u!

Ontdek de 3 oorzaken van pijnlijke en zere gewrichten en wat je hieraan kunt doen.

Verstuur