Weer gezond, vitaal en pijnloos
Body renewing systeem

  • Is pijn een structureel onderdeel van je leven, met als gevolg dat je niet kunt doen wat je graag wilt in je relatie, gezin en je leven?
  • Kom je de dag niet door zonder pijnstillers waardoor het geld uit je zakken vliegt en opgaat aan dure medicijnen en behandelingen die niet werken?
  • Is door je pijn eigenlijk alles teveel en is iedere dag een kwelling die je eigenlijk je zin in het leven ontneemt?

Lees dan verder want leven met pijn hoeft niet …

Pijn is een teken dat er iets niet goed zit in je lichaam. Pijn negeren of wegdenken betekent op de langere termijn dat je klachten toenemen en permanent worden.

Pijn kan duiden op iets kleins maar langdurige, aanhoudende pijn staat vaak in verband ernstigere ziekten zoals met hart- en vaatziekten. Samen met syndroom X staan hart- en vaatziekten volgens officiële publicaties voor 80% van het sterftecijfer in ontwikkelde landen.

Pijn is een signaal. Pijn vermindert de levenskwaliteit dramatisch en zo’n 8 op de 10 mensen in de leeftijdsgroep van 35 t/m 65 jaar leeft onnodig met chronische pijn. Niet voor niets schieten pijnpoli’s als paddenstoelen uit de grond.

Pijn doet iets met je. Je leven wordt minder mooi, soms zelfs ronduit zwaar en ellendig. Niet alleen jijzelf lijdt onder pijn, ook je relatie en gezin lijden onder jouw pijn. Omdat jij dingen niet kunt, kunnen zij ook dingen niet of zijn ze gebonden aan jou.

Een ander direct gevolg van pijn is oververmoeidheid. Je voelt je lusteloos, hebt nergens zin in en burn-out ligt voortdurend op de loer. Voortdurende pijn kan ook leiden tot depressie en in sommige gevallen zelfs tot zelfdoding als er geen andere uitweg meer lijkt te zijn.

Je hebt al van alles geprobeerd. Misschien heb je al een regulier medisch traject achter de rug. Misschien ben je al bezig geweest met alternatieve geneeswijze. Maar als je deze pagina leest ben je nog steeds niet van je klachten af.

Dat is jammer en onnodig, want met mijn aanpak neemt je pijn af en genees je mogelijk voorgoed van al je klachten

Je krijgt medicijnen voorgeschreven, maar die helpen niet. Veel medicijnen onderdrukken alleen de oorzaak en maken je niet beter. Er zijn zelfs medicijnen die je simpelweg zieker maken.

Veel zorgaanbieders hebben een probleem; ze focussen zich op één onderdeel. Ze kijken niet naar het geheel en werken niet holistisch. Maar het is van groot belang om naar je totale lichaam en gezondheid te kijken omdat pijnklachten ergens anders vandaan kunnen komen dan waar je de pijn voelt.

Mijn naam is Rassie Erasmus en ik ben van jongs af aan bezig met het zoeken naar oplossingen voor het bereiken van een optimale gezondheid. Ik ben geboren met veel gezondheidsklachten en ik weet dus uit eigen ervaring hoe het voelt om niet geholpen te kunnen worden door de reguliere geneeskunde. Enkelvoudige diagnosestellingen en tunnelvisie, aangevuld met simpelweg te weinig kennis van hoe het menselijke lichaam functioneert als biologische wezen maakten me zieker dan ik al was.

Na een aantal longontstekingen en veel te veel antibiotica op jonge leeftijd was mijn imuun- en maagdarm-systeem op jonge leeftijd al beschadigd. Ik was voortdurend verkouden en omdat mijn darmen voeding niet goed verwerkten als gevolg van de medicijnen, bleef mijn fysieke groei uit. Ik had een pijnlijke opgezette buik, dunne armpjes en beentjes en dun stekeltjeshaar. Met 7 jaar was ik zelfs zo mager dat als ik mijzelf snel omdraaide, mijn broek achterstevoren zat!

Toen mijn moeder vroeg in mijn leven stierf, en mijn oudere zus het huis uit ging, moest ik op 10-jarige leeftijd snel volwassen worden. Het is een wonder ik niet aan de drank of drugs ben geraakt. Gelukkig voor mij was de enige weg erachter komen wat de oorsprong van ziekte is. En hoe je die kunt genezen.

Uiteindelijk ben ik beweeg- en natuurgeneeskunde gaan studeren. De kennis van mijn studie, en mijn eigen onderzoek naar optimale gezondheid, hebben ertoe geleid dat ik nu klachtenvrij ben.

Met de combinatie van voeding, behandeling en fysieke training en de ontwikkeling van eigen preparaten die tekorten in het lichaam aanvullen en herstellen, en individuele behandelingsformules gebaseerd op mijn onderzoeken, zie ik mensen opknappen en genezen.

Als naturopaat heb ik meegewerkt aan diverse onderzoeken op het gebied van de effectiviteitsbepaling van natuurgeneeskundige behandelingen, waaronder maar niet beperkt tot het grote medisch Shiatsu onderzoek, Baarn 1997 en verschillende seminars over leefstijl en gezondheid, in binnen- en buitenland, samenwerking met Prof. Dr. Yuri Verkoshanski van de Rijksuniversiteit Moskou en 4 Awards op basis van klanten/patiënt reviews in 2013, 2014, 2015 en 2016 (http://www.allebedrijvenin.nl/awards). Daarnaast geef ik regematig interviews op radio Ridderkerk, en andere;

 Recensie:

“Nadat er 6 jaar geleden ziekte van Crohn bij mij werd vastgesteld, kreeg ik in 2014 te horen dat het plekje op mijn longen voor 85% zeker longkanker was.

Na 40 ziekenhuisbezoeken en diverse artsen, speelde er ook nog een ontstoken voet mee en wat andere kwalen. Hierdoor wist ik dat de reguliere geneeskunde, met alle respect, niet geïnteresseerd is in het totale welzijn van mij, maar met oogkleppen op, gedwongen door protocollen, alleen maar aan symptoombestrijding doet. Het liefst met zoveel mogelijk medicijnen. Men schroomt er niet voor om “te dreigen met je eigen overlijden” als je niet de voorgeschreven medicijnen slikt.

Toen het voor mij duidelijk was dat de beperkte mogelijkheden van de reguliere geneeskunde niet in staat was mij te diagnosticeren, zocht ik contact met Rassie Erasmus.

Met zijn enigszins eigengereide blik op de geneeskunde en voedingsleer heeft Rassie het wel voor elkaar gekregen wat ik bij de reguliere geneeskunde niet voor elkaar gekregen had.

Langzamerhand voel ik me fitter, en gaat mijn voet minder zeer doen. Ik ben gestopt met alle reguliere medicijnen waaronder Remicade. Alle lof voor deze vakman.”

– Erik Leemkuil,

Misschien heb je een slopende ziekte. Misschien heb je ‘gewoon’ pijn waar je maar niet vanaf komt. Misschien voel je je in het geheel niet gezond en geremd in je dagelijkse leven. Waar je ook last van hebt, ongeacht de hoeveelheid pijn die je voelt, pijn, jezelf ziek en ongezond voelen zijn signalen dat er iets niet klopt. Pijn is een signaal van je lichaam dat schreeuwt om aandacht en hulp.

Om jou te helpen, je lichaam die aandacht te geven waar het om vraagt en om je te helpen gezond te zijn en te leven zonder pijn heb ik mijn eigen systeem ontwikkeld.

Mijn unieke aanpak, het Body Renewing System

De meeste therapievormen richten zich op de symptomen. Ze kijken niet naar de oorzaak zoals allergieën of ontstekingen. Het is ook moeilijk om te weten wat precies goed is voor jouw lichaam en wat niet. Iedereen is immers anders, en reageert dus ook anders op een behandeling.

Daarom heb ik het Body renewing system (BRS®) ontwikkeld. In het door mij ontwikkelde en unieke Body Renewing system zijn diverse diagnosevormen samengevat. Die verschillende vormen helpen me om te bepalen wat jou gaat helpen.

Met 35 jaar ervaring als naturopaat heb ik veel verschillende ziekteprocessen behandeld met uitzonderlijke resultaten. Ik zorg voor balans tussen lichaam, geest en emoties zodat je daadwerkelijk kunt genezen zodat je weer een gezond en gelukkig leven kunt leiden. Samen werken we aan een optimaal resultaat, een leven zonder pijn!

Het door mij ontwikkelde Body renewing system (BRS) bestaat uit 4 aspecten; een bodyscan voor de mate van doorbloeding naar je organen en hersenen, een iriscopie-onderzoek voor een totaal constitutioneel beeld; zowel lichamelijk, psychisch als energetisch, een lichamelijk onderzoek en onderzoek naar ziektegeschiedenis, leefstijl en psychische gesteldheid.

Met mijn Body Renewing System (BRS) help ik je om weer gezond en zonder pijn te leven zodat je weer vitaal en met zin in het leven verder kunt

Het Body Renewing System (BRS) levert je het volgende op:

  • Je weet wat je kunt doen om je weer gezond te voelen en welke acties te kunt uitvoeren om klachten weg te nemen
  • Je ontdekt welke gezonde leefstijl bij jou past zodat je die gezonde leefstijl ook echt kunt integreren in je dagelijkse leven zonder dat het een straf wordt
  • Het is duidelijk of je hormoonhuishouding optimaal functioneert; of je psycho energetische op peil is en wat de samenstelling is van jouw lichaamsvet, spiermassa en botsamenstelling en wat je kunt doen om dat te verbeteren
  • Waar eventuele beknellingen in je rug aanwezig zijn en op welke lichaamszone het betrekking heeft; zo kunnen buikklachten het resultaat zijn van een zenuwbeknelling
  • Hoe het staat met de zuurstofvoorziening naar je hersenen en je ingewanden, en de elektrolyt balans die ervoor te zorgt dat ingenomen vitamine en mineralen goed opgenomen worden
  • En een individueel behandelplan dat garant staat voor het terugkeren van je gezondheid en een pijnvrij leven

De resultaten van mijn behandelingen

op basis van mijn Body Renewing System (BRS®) zijn;

·     Een betere gezondheid en daardoor een veel betere kwaliteit van leven, zodat je je leven kunt leiden zoals jij dat wilt

·     Een pijnvrij leven zonder medicatie die je ziek(er) maakt, zonder ongemakken en in volle vrijheid en plezier in het leven

·     Vitaliteit en enthousiasme waardoor je weer zin hebt in het leven, en de energie hebt om tijd en aandacht te geven aan belangrijke zaken zoals je gezin, relatie of je werk

·     Beter slapen waardoor je ’s ochtends uitgerust wakker wordt en je de hele dag probleemloos aan kunt

·     Een verbeterd uithoudingsvermogen zodat je weer die dingen kunt doen die je gemist hebt zoals sporten, uitgaan en

·     Een sterk verbeterd immuunsysteem en een ijzersterk gestel zodat je niet meer om de haverklap ziek bent, of je naar voelt

 Recensie:

Vandaag voor de uitslag langs geweest. Ben zeer tevreden hoe de uitleg hiervan was. Ik ga werken aan de adviezen die ik heb gekregen. Ik zou iedereen aanraden om een Body Renewing System Scan (bodyscan) te laten maken, ook als er vage klachten zijn.”

– Anneke Lamens;

Wil je definitief afrekenen met gezondheidsklachten en pijn?

Wil jij ook weer een gezond lichaam, zonder pijnklachten?

Wil je weer vitaal in het leven staan en doen wat je graag wilt, zonder beperkingen, moeheid of pijn?

Wil je weer beter slapen, meer uithoudingsvermogen en een sterk gestel zonder ziekte?

Maak dan vandaag nog een afspraak zodat je een persoonlijk behandelplan krijgt waarmee jij je weer optimaal gezond en vitaal gaat voelen! Een afspraak vraagt een investering in je gezondheid van slechts €247,-

Ik heb per maand plek voor maximaal 5 (nieuwe intake BRS) afspraken dus boek vandaag nog online je afspraak

Ja, ik wil nu investeren in mijn gezondheid en een afspraak maken