Zenuw problemen

Krijg je toenemende last van spier en zenuwpijnen? Dan kan het raadzaam zijn om jezelf te laten onderzoeken op een degeneratieve neurologische ziekte.

Degeneratieve zenuwziekten is een van de meest slopende ziekteprocessen van onze tijd. Het is alom bekend dat deze groep ziektebeelden moeilijk te genezen zijn. Wel kunt je zoeken naar levenskwaliteitsverbetering door ervoor te zorgen dat je vetzuren weer voldoende opgenomen worden waardoor de lange zenuwbanen weer meer normaal kunnen functioneren.

Doordat je lange zenuwbanen bij degeneratieve zenuwziekte minder goed functioneren worden bepaalde stoffen steeds slechter doorgegeven. Mensen met bovenstaande ziekte moeten dan ook altijd goede supplementen en natuurlijke preparaten complexen gebruiken om de tekorten aan te vullen die ontstaan zijn door de ziekte. Het volgen van een specifiek samengesteld persoonsgebonden voedingsprogramma kan ervoor zorgen dat je levenskwaliteit niet al te snel achteruit gaat.

Hiermee help ik je graag. Door mijn eigen unieke aanpak die ik ontwikkeld heb op basis van 35 jaar ervaring in de natuurgeneeskunde kan ik onderzoeken welke tekorten jouw lichaam heeft en een persoonlijk voedingsprogramma op maat voor jouw samenstellen.  Daarnaast kunnen we door middel van een bodyscan een totaalbeeld weergeven in een grafiek van je doorbloeding naar je organen zowel als je hersenen. Je kan het dus met je eigen ogen zien. Dit geeft mij veel, snel en grondig informatie over de toestand van het lichaam.

De volgende zenuwproblemen kan ik behandelen

  • Ziekte van parkinson
  • Altzheimer
  • Myastenie

Ik streef naar harmonie en dat betekent een betere balans voor u!

Ontdek de 3 oorzaken van pijnlijke en zere gewrichten en wat je hieraan kunt doen.

Verstuur