Logo Centrum voor Natuurgeneeskunde Pomt

Voel jij je opgebrand en voelt je lichaam en geest uitgeput?

Voel jij je opgebrand en voelt je lichaam en geest totaal uitgeput?

Een burn-out is een fysieke, psychische en energetische uitputtingstoestand die ertoe leidt dat je chronisch oververmoeid, psychisch zwaar overbelast en energetisch zwaar uitgeput raakt. Burn-out heeft als resultaat dat je privé zowel als op je werk steeds slechter gaat functioneren en gaat presteren. Het is voor jouw van belang om erachter te komen welke psychische of lichamelijke processen de sturende factoren zijn om zodoende tot en zinvolle behandeling oplossing gericht op de individuele behoeftes van iemand te kunnen komen.

Een burn-out wordt vaak te laat herkend

Een burn-out kan het resultaat zijn van:

  1. Beroeps gerelateerde problemen
  2. Persoonlijke problemen
  3. Relatie gerelateerde problemen
  4. Of een combinatie van alle drie tegelijkertijd

Het is belangrijkste om in een vroeg stadium een volledige diagnose te laten stellen of er wel degelijk sprake is van een burn-out. Het liefst moet een burn-out zo snel mogelijk gediagnosticeerd worden. Dit zodat er meteen aan een oplossing gewerkt kan worden. Dit is helaas niet altijd het geval. Omdat de meeste mensen met oververmoeidheid en vage lichamelijke klachten, vaak enkelvoudig behandeld worden. Pas later als de behandelingen weinig zode aan de dijk hebben gezet wordt er door middel van verder onderzoek tot de conclusie gekomen dat er sprake is van een burn-out. Mijn advies is dan ook, om wanneer je merkt dat je makkelijk en snel overprikkeld raakt een burn-out test bij mij aan te vragen.

Wat kan ik aan een burn-out doen?

Het belangrijkste is om eerst te diagnosticeren dat je een burn-out hebt. Hiervoor hanteer ik diverse onderzoeksmogelijkheden, namelijk een energetische test om de energetische werking en je functionaliteit van je hypofyse en je bijnieren bloot te leggen.

Daarnaast maak ik gebruik van een bloedonderzoek om de invloeden van je leefstijl en andere voeding gerelateerde opnamen problemen in kaart te brengen. Hieraan gekoppeld doe ik altijd een volledige iriscopie analyse om je samenhang van constitutionele opbouw en organische functionaliteit weer te geven.

Wanneer ik een helder beeld heb van je individuele factoren die voor je klachten verantwoordelijke zijn, ga ik samen met jou een behandelingstraject samenstellen.

Ontdek de Geheimen van Jouw Gezondheid voor Slechts €99,-

Duik dieper in de wereld van jouw persoonlijke gezondheid met onze geavanceerde, op maat gemaakte gezondheidsanalyse. Deze analyse onthult jouw unieke gezondheidsbehoeften en helpt ons de ideale aanpak voor jou te bepalen, of het nu gaat om natuurlijke supplementen of gespecialiseerd leefstijladvies.

Maar dat is slechts het begin.

Na de analyse krijg je toegang tot een persoonlijk gezondheidsplan, zorgvuldig samengesteld door onze deskundigen. Dit plan is ontworpen om jouw algehele welzijn te verbeteren, en legt een solide basis voor indrukwekkende resultaten met onze geavanceerde methoden.

Ben je klaar voor een transformatie in gezondheid? Zet vandaag nog de eerste stap met ons Gezondheidsherstel Traject. Ervaar de kracht van een op maat gemaakt gezondheidsplan en boek nu jouw afspraak.

De Beste Natuurgeneeskundige Behandelingen

Oog voor de patiënt

Volledig individueel gerichte behandelingspakketten voor het beste resultaat

Meer dan 35 jaar ervaring

Internationaal & Nederlandse ervaring en geregistreerd in naturopatie

Samenwerking met laboratoria

Diverse onderzoeken bij onderzoeksinstituten over de gehele wereld.

Holistische behandelingen

Mijn behandelingen zijn per patiënt samengevoegd in een behandelingsformule

Mijn Specialisaties Zijn:

Maak Vandaag Je Afspraak voor je Gezondheidsanalyse

Wil jij afrekenen met rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, hernia, reuma of andere vervelende medische klachten? Wil jij de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van je symptomen te bestrijden?

of bel: 078 645 9149 / 06 511 50 192

Natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Rotterdam, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Ridderkerk