Logo Centrum voor Natuurgeneeskunde Pomt

Darmklachten

Darmklachten

Kamp jij ook met maag en darmproblemen en ongemakken die maar niet over willen gaan? Krijg jij van je huisarts te horen dat er niets aan te doen is en je er maar mee moet leren leven?  Ik vertel je dat er wel degelijk wat aan te doen is als je maar te weten kan komen wat de oorzaak van jouw klachten is.

Veel maag en darmklachten hebben hun oorsprong in het immuunsysteem. Ons immuunsysteem is totaal afhankelijk van impulsen buiten het lichaam om. Als je immuunsysteem overdadig geprikkeld zou worden voor welke reden dan raakt het uit balans. Dit kan zijn door iets verkeerd gegeten te hebben, teveel gegeten te hebben of bijvoorbeeld te laat gegeten te hebben in de avond. Hierdoor kan je immuunsysteem door de overprikkeling van je voedsel als ongewenste indringers gaan aanmerken. Dit zorgt ervoor dat veel immuunstoffen naar je darmen gestuurd worden om de indringer te bevechten. Dit proces kost veel energie en gaat gepaard met andere ongemakken terwijl dit niet nodig is.

Daarnaast is het ook bekend dat het gebruik van chemische reguleren geneesmiddelen vervelende bijwerkingen kunnen hebben. Lees hier voor simpelweg je bijsluiter. Chemische middelen interactie met elkaar om zodoende ook andere lichaamsprocessen enorm te verstoren. Hier moet ernstig rekening mee gehouden worden. In mijn metingen kijk ik bijvoorbeeld ook naar de overbelasting van geneesmiddelen.

Vaak als chemische stoffen uit het lichaam verwijderd kunnen worden voel je jezelf al gauw een stuk beter.

Om effectief te kunnen afrekenen met je darmklachten is het dus noodzakelijk om precies te weten waar jouw klacht vandaan komt. Pas dan kan je probleem opgelost worden en hoe zal het zijn om je weer energiek te voelen en een platte buik te hebben en geen pijn meer te voelen?

Ik heb mijn eigen unieke aanpak ontwikkeld op basis van 35 jaar ervaring in de natuurgeneeskunde. Ik zoek de oorzaak van jouw probleem op zodat we het daadwerkelijk op kunnen lossen. Dit doe ik doordat ik persoonlijke en omgevingsfactoren nauwkeurig in kaart kan brengen door middel van tests en metingen.

Hierdoor weet ik precies wat er voor jou nodig is en stel ik een persoonlijke behandelingsformule samen om tot het beste resultaat te komen. De volgende darmklachten behandel ik effectief in de praktijk:

  • Lekke darm syndroom (leaky Gut)
  • Maagzuur
  • Opgeblazen gevoel
  • Pijn in de buik en onderbuik
  • Ziekte van Chrohn
  • Collitis ulcerosa
  • Diabetisch type 2
  • Aambeien

Ontdek de Geheimen van Jouw Gezondheid voor Slechts €99,-

Duik dieper in de wereld van jouw persoonlijke gezondheid met onze geavanceerde, op maat gemaakte gezondheidsanalyse. Deze analyse onthult jouw unieke gezondheidsbehoeften en helpt ons de ideale aanpak voor jou te bepalen, of het nu gaat om natuurlijke supplementen of gespecialiseerd leefstijladvies.

Maar dat is slechts het begin.

Na de analyse krijg je toegang tot een persoonlijk gezondheidsplan, zorgvuldig samengesteld door onze deskundigen. Dit plan is ontworpen om jouw algehele welzijn te verbeteren, en legt een solide basis voor indrukwekkende resultaten met onze geavanceerde methoden.

Ben je klaar voor een transformatie in gezondheid? Zet vandaag nog de eerste stap met ons Gezondheidsherstel Traject. Ervaar de kracht van een op maat gemaakt gezondheidsplan en boek nu jouw afspraak.

De Beste Natuurgeneeskundige Behandelingen

Oog voor de patiënt

Volledig individueel gerichte behandelingspakketten voor het beste resultaat

Meer dan 35 jaar ervaring

Internationaal & Nederlandse ervaring en geregistreerd in naturopatie

Samenwerking met laboratoria

Diverse onderzoeken bij onderzoeksinstituten over de gehele wereld.

Holistische behandelingen

Mijn behandelingen zijn per patiënt samengevoegd in een behandelingsformule

Mijn Specialisaties Zijn:

Maak Vandaag Je Afspraak voor je Gezondheidsanalyse

Wil jij afrekenen met rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, hernia, reuma of andere vervelende medische klachten? Wil jij de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van je symptomen te bestrijden?

of bel: 078 645 9149 / 06 511 50 192

Natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Rotterdam, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Ridderkerk