Logo Centrum voor Natuurgeneeskunde Pomt

Depressieve klachten

Depressieve klachten

Denk jij ook negatief over jezelf? Voel jij je vaak onzeker en pieker jij vaak? Heb jij moeite met concentratie en stel jij beslissingen uit? Bij depressieve gevoelens is je manier van denken sterk veranderd. Opeens kun je gedachtes hebben die je daarvoor zelden of nooit hebt gehad.

Depressie heeft vaak haar oorsprong in een vertekend levensbeeld. Onze levensverwachtingen wordt vaak door de media en anderen om ons heen mede bepaald. Op één betekent dat wij vooropgestelde ideeën over succes en falen toebedeeld krijgen die vaak ver verwijderd staan van de realiteit. Dit is gekoppeld aan de mogelijkheden die het individu heeft.

Op tv wordt het leven heel vaak anders afgeschilderd als wat iemand als mogelijkheid heeft. Bijvoorbeeld iemand met veel financiële mogelijkheden kan zichzelf veel meer permitteren dan iemand anders met minder financiële mogelijkheden. Dit kan dan het levensbeeld van iemand met minder financiële mogelijkheden heel zwaar beïnvloeden.

Ik zal je een paar voorbeelden geven van de meest voorkomende depressie klachten.

  • Negatief denken over jezelf
  • Onzekerheid
  • Denken dat alles zinloos en waardeloos is
  • Moeite met concentratie
  • Schuldgevoelens
  • Piekeren
  • Beslissingen uitstellen
  • Traag denken
  • Twijfelen aan de zin van het leven

Depressiviteit berust heel vaak op een beperkte of een eenzijdig levensbeeld. Verwachtingen die niet uitkomen kan iemand levensbeeld heel sterk negatief beïnvloeden. Zonder om het door te hebben raakt je lichaam uitgeput en heb je niet meer genoeg levensvreugde om een gevoel van blijheid te voelen. Door een hormonaal spectrum analyse te doen samen met een afname van je probleem geschiedenis kan ik precies zien waar de schoen wringt en kan ik door gebruik te maken van diverse plantaardige preparaten of homeopatica iemand in staat stellen om over de problemen heen te gaan kijken.

Daardoor krijg je lichaam de kans om te herstellen en kan je door middel van gesprekstherapie je levensbeeld bijgesteld worden tot een meer realistische vorm.

Wanneer je merkt dat je niet meer je stress de baas kan worden moet je jezelf realiseren dat het niet meer in je eentje op te lossen valt. Dit is dan het juiste moment om een afspraak met mij te maken zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat je niet in een bodemloze put terecht zal komen.

Ontdek de Geheimen van Jouw Gezondheid voor Slechts €99,-

Duik dieper in de wereld van jouw persoonlijke gezondheid met onze geavanceerde, op maat gemaakte gezondheidsanalyse. Deze analyse onthult jouw unieke gezondheidsbehoeften en helpt ons de ideale aanpak voor jou te bepalen, of het nu gaat om natuurlijke supplementen of gespecialiseerd leefstijladvies.

Maar dat is slechts het begin.

Na de analyse krijg je toegang tot een persoonlijk gezondheidsplan, zorgvuldig samengesteld door onze deskundigen. Dit plan is ontworpen om jouw algehele welzijn te verbeteren, en legt een solide basis voor indrukwekkende resultaten met onze geavanceerde methoden.

Ben je klaar voor een transformatie in gezondheid? Zet vandaag nog de eerste stap met ons Gezondheidsherstel Traject. Ervaar de kracht van een op maat gemaakt gezondheidsplan en boek nu jouw afspraak.

De Beste Natuurgeneeskundige Behandelingen

Oog voor de patiënt

Volledig individueel gerichte behandelingspakketten voor het beste resultaat

Meer dan 35 jaar ervaring

Internationaal & Nederlandse ervaring en geregistreerd in naturopatie

Samenwerking met laboratoria

Diverse onderzoeken bij onderzoeksinstituten over de gehele wereld.

Holistische behandelingen

Mijn behandelingen zijn per patiënt samengevoegd in een behandelingsformule

Mijn Specialisaties Zijn:

Maak Vandaag Je Afspraak voor je Gezondheidsanalyse

Wil jij afrekenen met rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, hernia, reuma of andere vervelende medische klachten? Wil jij de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van je symptomen te bestrijden?

of bel: 078 645 9149 / 06 511 50 192

Natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Rotterdam, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Ridderkerk