Logo Centrum voor Natuurgeneeskunde Pomt

Duidelijke advies en snelle vooruitgang bij onze baby heeft ons enorm geholpen

Jayvien, een baby van vijf maanden oud kon geen borstvoeding krijgen dus gaven wij hem flesje melk op basis van koemelk. Al gauw merkte wij dat er iets niet goed ging, want Jayvien had veel slijm en spuugde veel en had buikkrampjes.

Ook het verteren van de koemelk ging moeizaam. Wij zijn bij twee artsen geweest en zij adviseerde koemelkvrije melk, maar deze voedde mijn baby niet en hij kon het ook niet goed verteren. Verder kreeg Jayvien ook eczeem op zijn hele lichaam. Ik vertelde mijn tante hierover en ze zei gelijk dat Rassie mij kan helpen. Zo gezegd, zo gedaan. Na een allergietest adviseerde Rassie om Jayvien geitenmelk te geven en na een aantal weken in overleg johannesbroodpitmeel bij te doen. Met de geitenmelk ben ik direct begonnen en hij heeft geen buikkrampjes meer en hij spuugt ook niet meer. Tegen het eczeem gebruiken we colloïdaal zilver zalf. Dit voorkomt de jeuk, maar nog steeds heeft Jayvien last van eczeem en nog in behandeling hiervoor. Jayvien eetpatroon moet eerst goed gaan.

 

Gezien de allergie van mijn baby, bespreek ik met Rassie wat ik mijn baby te eten geeft. Op deze manier kunnen we samen werken aan de gezondheid van mijn baby. Gezien de snelle vooruitgang en duidelijkheid, ben ik Rassie dankbaar.

Voor meer advies over babyvoeding en babyallergie raad ik je zeker Rassie Erasmus aan!

Pluspunten: Duidelijk over wat wel en niet kan en hoe het traject eruit ziet en wat de resultaten kunnen zijn