Logo Centrum voor Natuurgeneeskunde Pomt

Lifestyle

Lifestyle

Kijk je in de spiegel en snap je niet waar al die overtollige kilo’s vandaan zijn gekomen? Voel jij jezelf minder succesvol en je zit steeds slechter in je vel, zelfs je kleding past niet meer?

Je volgt het ene na het andere dieet. Je hebt er alles aan gedaan en geprobeerd maar niets helpt om af te vallen en je wordt steeds zwaarder. Herhaalde malen krijg je te horen dat het in je familie voorkomt. Het is dus een genetisch probleem. Ik zal je laten zien dat niets is minder waar.

Lifestyle is een woord die de laatste jaren gebruikt wordt om te verwijzen naar de manier waarom wij leven. Beweging en voeding ten opzichte van een gezonde en correcte levenshouding staat hier centraal.

Aankomen is echt een probleem van de laatste jaren en het neemt steeds toe. Door mijn lichaamsgerichte analyse en lichaam samenstelling metingen kan ik specifiek laten zien waar de schoen wringt. Ik bepaal lichaam samenstelling door middel van bioimpendantie metingen waardoor je lichaamssamenstelling specifiek wordt onderverdeeld in vetmassa, spiermassa, botmassa en hoeveelheid lichaamswater. Door een presieze antopometrisch beeld te verkrijgen kunnen wij dus achterhalen of je daadwerkelijk te zwaar bent in termen van je totale lichaam samenstelling.

Het zou zomaar kunnen zijn dat het niet je lichaamsvet hoeveelheid is dat te veel is, maar je lichaamsspiermassa waardoor dat cijfer op de weegschaal toe is genomen. Dit is allemaal belangrijke informatie om te weten te komen voordat je op eigen houtje gaat beginnen met afvallen.

Bij lifestyle hoort ook goed in je vel zitten en veel mensen kunnen hierover tegenwoordig mee praten. Als je niet goed in je vel zit dan zou je verkeerde beslissingen kunnen nemen. Vanuit de klinische radionica ben ik in staat om zelfs de oorsprong van emoties te achterhalen sommige emoties heeft een nadelige uitwerking op vet opslag in het menselijke lichaam.

Daarnaast zijn er nog meer aspecten wat we kunnen behandelen in het lifestyle programma namelijk:

  • Te weinig kracht in het lichaam
  • Kortademigheid
  • Te snelle hartslag
  • Niet goed in je vel zitten
  • Sport specifieke wensen
  • Voedingsadviezen
  • Voedingstest
  • Bepalen voedingsbehoefte
  • Bepalen lichaamssamenstelling

Ontdek de Geheimen van Jouw Gezondheid voor Slechts €99,-

Duik dieper in de wereld van jouw persoonlijke gezondheid met onze geavanceerde, op maat gemaakte gezondheidsanalyse. Deze analyse onthult jouw unieke gezondheidsbehoeften en helpt ons de ideale aanpak voor jou te bepalen, of het nu gaat om natuurlijke supplementen of gespecialiseerd leefstijladvies.

Maar dat is slechts het begin.

Na de analyse krijg je toegang tot een persoonlijk gezondheidsplan, zorgvuldig samengesteld door onze deskundigen. Dit plan is ontworpen om jouw algehele welzijn te verbeteren, en legt een solide basis voor indrukwekkende resultaten met onze geavanceerde methoden.

Ben je klaar voor een transformatie in gezondheid? Zet vandaag nog de eerste stap met ons Gezondheidsherstel Traject. Ervaar de kracht van een op maat gemaakt gezondheidsplan en boek nu jouw afspraak.

De Beste Natuurgeneeskundige Behandelingen

Oog voor de patiënt

Volledig individueel gerichte behandelingspakketten voor het beste resultaat

Meer dan 35 jaar ervaring

Internationaal & Nederlandse ervaring en geregistreerd in naturopatie

Samenwerking met laboratoria

Diverse onderzoeken bij onderzoeksinstituten over de gehele wereld.

Holistische behandelingen

Mijn behandelingen zijn per patiënt samengevoegd in een behandelingsformule

Mijn Specialisaties Zijn:

Maak Vandaag Je Afspraak voor je Gezondheidsanalyse

Wil jij afrekenen met rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, hernia, reuma of andere vervelende medische klachten? Wil jij de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van je symptomen te bestrijden?

of bel: 078 645 9149 / 06 511 50 192

Natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Rotterdam, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Ridderkerk