Logo Centrum voor Natuurgeneeskunde Pomt

Migraine

Migraine

Heb je een aanval van een bonzende en kloppende pijn in je hoofd? Word je dan misselijk en overgevoelig voor licht en geluid? Is elke inspanning onmogelijk voor je en verergert dat de pijn? Migraine is iets wat ons leven aardig kan beheersen.

Heb je regelmatig last van migraineaanvallen dan weet je hoe dit jouw leven kan beheersen maar op ook je naaste en niet te vergeten op je hele maatschappelijke omgeving. Bekend is dat migraine een zeer ernstige vorm van hoofdpijn kan zijn die je sociale leven volledig op zijn kop kan zetten.

Licht is niet te verdagen

Jezelf opsluiten in een donkere kamer is vaak de enigste optie omdat je geen licht kan verdragen. Vaak is migraine niet alleen aan een spijsvertering, lever of gal probleem gerelateerd, maar spelen je hormonen ook vaak mee. Bij vrouwen is er soms een verlaagde progesteron hormoonspiegel waarneembaar.

Wat kan ik doen tegen migraine

Er zijn diverse behandelingsvormen om migraine klachten mee te behandelen. Belangrijk is dus om in eerste instantie te weten welke hoofdoorzaken voor je klachten zorgen. Om je doorbloeding naar je hersen bloedvat systeem te onderzoeken gebruik ik mijn total bodyscan. Hier kan ik precies zijn wat de staat van je zuurstofvoorziening en je doorbloeding naar je herseninhoud.

Succesvolle behandelmethodes afhakend van je specifieke migraine klachten zijn o.a. laser acupunctuur behandelingen en medische shiatsu behandelingen. Laat je daarom eerst volledig onderzoeken door mij als voor je voor een specifiek behandelmethode gaat kiezen. Je behandeling heeft pas zin van slagen als we de oorzaak weten van je migraine.

Ontdek de Geheimen van Jouw Gezondheid voor Slechts €99,-

Duik dieper in de wereld van jouw persoonlijke gezondheid met onze geavanceerde, op maat gemaakte gezondheidsanalyse. Deze analyse onthult jouw unieke gezondheidsbehoeften en helpt ons de ideale aanpak voor jou te bepalen, of het nu gaat om natuurlijke supplementen of gespecialiseerd leefstijladvies.

Maar dat is slechts het begin.

Na de analyse krijg je toegang tot een persoonlijk gezondheidsplan, zorgvuldig samengesteld door onze deskundigen. Dit plan is ontworpen om jouw algehele welzijn te verbeteren, en legt een solide basis voor indrukwekkende resultaten met onze geavanceerde methoden.

Ben je klaar voor een transformatie in gezondheid? Zet vandaag nog de eerste stap met ons Gezondheidsherstel Traject. Ervaar de kracht van een op maat gemaakt gezondheidsplan en boek nu jouw afspraak.

De Beste Natuurgeneeskundige Behandelingen

Oog voor de patiënt

Volledig individueel gerichte behandelingspakketten voor het beste resultaat

Meer dan 35 jaar ervaring

Internationaal & Nederlandse ervaring en geregistreerd in naturopatie

Samenwerking met laboratoria

Diverse onderzoeken bij onderzoeksinstituten over de gehele wereld.

Holistische behandelingen

Mijn behandelingen zijn per patiënt samengevoegd in een behandelingsformule

Mijn Specialisaties Zijn:

Maak Vandaag Je Afspraak voor je Gezondheidsanalyse

Wil jij afrekenen met rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, hernia, reuma of andere vervelende medische klachten? Wil jij de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van je symptomen te bestrijden?

of bel: 078 645 9149 / 06 511 50 192

Natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Rotterdam, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Ridderkerk