Logo Centrum voor Natuurgeneeskunde Pomt

Zenuwproblemen

Zenuwproblemen

Krijg je toenemende last van spier en zenuwpijnen? Dan kan het raadzaam zijn om jezelf te laten onderzoeken op een degeneratieve neurologische ziekte.

Degeneratieve zenuwziekten is een van de meest slopende ziekteprocessen van onze tijd. Het is alom bekend dat deze groep ziektebeelden moeilijk te genezen zijn. Wel kun je zoeken naar levenskwaliteitsverbetering door ervoor te zorgen dat je vetzuren weer voldoende opgenomen worden waardoor de lange zenuwbanen weer meer normaal kunnen functioneren.

Doordat je lange zenuwbanen bij degeneratieve zenuwziekte minder goed functioneren worden bepaalde stoffen steeds slechter doorgegeven. Mensen met bovenstaande ziekte moeten dan ook altijd goede supplementen en natuurlijke preparaten complexen gebruiken om de tekorten aan te vullen die ontstaan zijn door de ziekte. Het volgen van een specifiek samengesteld persoonsgebonden voedingsprogramma kan ervoor zorgen dat je levenskwaliteit niet al te snel achteruit gaat.

Hiermee help ik je graag. Door mijn eigen unieke aanpak die ik ontwikkeld heb op basis van 35 jaar ervaring in de natuurgeneeskunde kan ik onderzoeken welke tekorten jouw lichaam heeft en een persoonlijk voedingsprogramma op maat voor jouw samenstellen.

De volgende zenuwproblemen kan ik behandelen

  • Ziekte van parkinson
  • Altzheimer
  • Myastenie

Ontdek de Geheimen van Jouw Gezondheid voor Slechts €99,-

Duik dieper in de wereld van jouw persoonlijke gezondheid met onze geavanceerde, op maat gemaakte gezondheidsanalyse. Deze analyse onthult jouw unieke gezondheidsbehoeften en helpt ons de ideale aanpak voor jou te bepalen, of het nu gaat om natuurlijke supplementen of gespecialiseerd leefstijladvies.

Maar dat is slechts het begin.

Na de analyse krijg je toegang tot een persoonlijk gezondheidsplan, zorgvuldig samengesteld door onze deskundigen. Dit plan is ontworpen om jouw algehele welzijn te verbeteren, en legt een solide basis voor indrukwekkende resultaten met onze geavanceerde methoden.

Ben je klaar voor een transformatie in gezondheid? Zet vandaag nog de eerste stap met ons Gezondheidsherstel Traject. Ervaar de kracht van een op maat gemaakt gezondheidsplan en boek nu jouw afspraak.

De Beste Natuurgeneeskundige Behandelingen

Oog voor de patiënt

Volledig individueel gerichte behandelingspakketten voor het beste resultaat

Meer dan 35 jaar ervaring

Internationaal & Nederlandse ervaring en geregistreerd in naturopatie

Samenwerking met laboratoria

Diverse onderzoeken bij onderzoeksinstituten over de gehele wereld.

Holistische behandelingen

Mijn behandelingen zijn per patiënt samengevoegd in een behandelingsformule

Mijn Specialisaties Zijn:

Maak Vandaag Je Afspraak voor je Gezondheidsanalyse

Wil jij afrekenen met rugpijn, buikpijn, hoofdpijn, hernia, reuma of andere vervelende medische klachten? Wil jij de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van je symptomen te bestrijden?

of bel: 078 645 9149 / 06 511 50 192

Natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Rotterdam, Natuurgeneeskunde Alblasserdam, Natuurgeneeskunde Ridderkerk