Logo Centrum voor Natuurgeneeskunde Pomt

RC wangslijm test

Vanuit de functionele geneeskunde heb ik diverse test en onderzoeksmethodes zelf en ook samen met andere collega ontwikkeld. Eén hiervan is de RC wangslijmtest die ik samen met Carinda Brand Huidspecialist uit Alblasserdam van het Elim Instituut heb ontwikkeld om de verborgenheden die vaak als grondoorzaak dient voor huidproblemen zoals: acne, rosacea, eczeem en psoriasis. Maar ook huidveroudering zoals: rimpels, huidverslapping, pigmentatie en wallen onder de ogen

De test zelf wordt afgenomen met een wangslijmtest staal en word door mij onderzocht. Hier kunnen wij dan informatie extraheren die een huidspecialist in staat stelt om zijn of haar behandeling individueel af te stemmen.

Aspecten die vaak naar boven komen is darmpermeabiliteit, cel hypoxie, en overmatige oxidatie ter hoogte van de mitochondrium van je cellen. Het is hier zelfs mogelijk om de verkregen informatie te gebruiken om je behandelingsfrequentie op af te stemmen.

Uiteraard kijken wij ook naar je vitamine, mineralen en je sporenelementen aanwezigheid en je opnamen potentiaal. Het is ook mogelijk om direct vanuit deze test een allergie profiel te doen of andere voeding en leefstijl adviezen te geven die zodoende je behandelingen kan versterken bij het Elim Instituut.

Voor meer informatie kijk op: http://eliminstituut.nl/wangslijmtest/