Logo Centrum voor Natuurgeneeskunde Pomt

Vit Organ

Zijn gespecialiseerd in het samen stellen van speciale natuurlijke en natuurgeneeskunde preparten die op heel hoog niveau werkzaam zijn. Deze preparten worden ingezet bij moeilijke regeneratieprocessen waar de cellen opnieuw geactiveerd moeten worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze preparten indien correct ingezet voor verbluffende huidverjongingsresultaten op een natuurlijke manier kan zorgen. De op deze manier verkregen weefsel verjonging is dan ook blijvend.

Het VitOrgan behandelingssysteem bestaat uit een op maat samengestelde immuunsysteem behandelingspakket en een preparaat toedieningsindex. Het immuunsysteem behandelingspakket word verkregen door het afnemen van je bloed. De preparaten worden speciaal voor jou samengesteld door de firma VitOrgan .

Aanvullend aan deze twee behandelingsonderdelen zijn o.a. capsules en tabletten alsmede homeopathische druppels om ervoor te zorgen dat een totaal werkingsmechanisme tussen beschadigen cellen en traag werkende orgaansystemen verkregen kan worden. Iedere patiënt wordt individueel beoordeel en een behandelingstraject op maat samengesteld De firma VitOrgan bestaat al meer als 50 jaar.