Logo Centrum voor Natuurgeneeskunde Pomt

Persoonlijke, deskundige en plezierige begeleiding

De mededeling die ik kreeg in maart 2014 dat ik borstkanker had heeft mij direct doen besluiten naar Rassie Ertasmus te gaan. Ik kende Rassie en zijn behandelmethode van jaren geleden waardoor onze kleinzoon is genezen van altijd maar ziekelijk zijn vanaf zijn geboorte. Dit heeft op mij grote indruk gemaakt.

Rassie is samen met mij behandelingen gaan uitstippelen waarbij direct onze eetgewoontes zijn veranderd t.w. suiker overboord, alles van fabrieksverpakkingen uit mijn kasten verwijderd en zoveel mogelijk zelf gaan maken met natuurlijke ingrediënten etc. Als ondersteuning schreef Rassie mij Ascorbo Plus Rad voor met een hoog vitamine C gehalte, tweemaal daags vier tabletten. Dit preparaat is een congestie opruimer, oude eiwitslakken binden en afvoeren, de zuurstof verbeteren naar de celkernen. reinigt lymfeklieren en lymfevocht hetgeen voor mij van groot belang is. Ascorbo doet nog veel meer en het gaf en geeft mij veel vertrouwen om de kanker niet de baas te laten worden.
Ascorbo is natuurlijk voor meerdere aandoeningen een prachtig middel. Het geeft mijn lichaam in iedergeval een enorme boost. Ik voel mij energiek, vrolijk, ken geen vermoeidheid, sport onder leiding van Rassie. Hij heeft voor mij een Trainings-/jogging programma samengesteld. Dit doe ik nu ruim een jaar in verschillende fases. Het is heerlijk en geeft mij enorm veel vertrouwen. Begin volgend jaar hoop ik 70 jaar te worden en door de uitvoerige uitleg over het biologisch functioneren van mijn lichaam door voeding en vooral beweging, voel ik mij jaren jonger. Hiervoor ben ik naar Rassie gegaan, hij is geweldig in het logisch en duidelijk uitleggen op de vele vragen die ik had en ik kan nog steeds bij Rassie terecht wanneer ik met vragen zit. Ik hoop nog lang onder zijn begeleiding mijn gezondheid te continueren.