Logo Centrum voor Natuurgeneeskunde Pomt

Skin-scan

Heb je ook last van huidproblemen of huidveroudering? Dan kan mij collega Carinda Brand Huidspecialist van het Elim Instituut uit Alblasserdam je hiermee helpen.

Wij werken samen en vanuit onze samenwerking hebben we dus de RC wangslijmtest ontwikkeld om de oorzaak van jouw huidveroudering en huidprobleem te achterhalen.

Onze behandelingen vullen elkaar goed aan en kunnen dan ook uitstekend met elkaar gecombineerd worden. Het is zelfs zo dat onze behandelingen elkaars resultaat versterken.

Interne organische en darmproblemen liggen altijd ten grondslag aan huidveroudering en huidproblemen. Daarentegen zijn reflexen over o.a. onze gelaat verdeeld die wederom de interne orgaanwerking sterk doen beïnvloeden. Onze combinatie van binnenuit is daarom niet alleen essentieel maar op zijn minst gezegd essentieel te noemen.

Zelf maakt Carinda Brand van het Elim Instituut ook nog gebruik van de SKIN-scan. De Skin-scan stelt haar in staat om je pigmentatie en onderliggende melanocyten vroegtijdig waar te nemen. Daarnaast kan zij met de SKIN-scan ook jouw huidconditie bepalen om te kijken welke huidproducten jouw huid exact nodig heeft om te kunnen verbeteren.

Om deze manier door de RC wangslijmtest en de SKIN-scan krijg je het beste resultaat omdat je nu aan je oorzaak gaat werken en precies weet wat jouw huid nodig heeft om te verbeteren.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie over de RC wangslijmtest en SKIN-scan klik dan hier